افتتاح دپارتمان قلب و عروق بیمارستان بازرگانان

دپارتمان قلب و عروق بیمارستان بازرگانان در تاریخ 27 آذر ماه 1399 با آرزوی سلامتی تمام بیماران گرامی به طور رسمی آغاز به کار کرد. این دپارتمان به همت عالی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به منظور رفع نیاز مبرم مردم منطقه دوازده تهران به امکانات درمانی بیماریهای قلبی و عروقی طی دو سال ساخته و تجهیز گردید. این دپارتمان دارای بخش های آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی، بخش مراقبت های بعد از آنژیو (Post Cath)، بخش مراقبتهای قلب و عروق(ccu)، اتاق عمل جراحی قلب باز (ICU.OH)، بخش بستری قلب و کلینیک های تشخیصی و درمانی در حوزه قلب است.

نخستین آنژیوگرافی و استنت گذاری قلب بیمارستان بازرگانان توسط دکتر سید حسن مهدوی شهری، فلوشیپ قلب و عروق (اینترونشنال کاردیولوژیست) انجام گرفت.

گزارش تصویری از افتتاحیه و نخستین آنژیوگرافی و استنت گذاری قلب با حضور جراحان و متخصصان قلب و عروق